programma van de Laurenskerk

Benefietavond voor Marokko

Donderdag 21 september 19:30 (deur open 19:00)
Serie: ConcertSerie: Overige concerten/activiteiten

Door de zware aardbeving in Marokko zijn heel veel huizen vernietigd en duizenden mensen zijn daardoor hun thuis kwijt geraakt.

Met de winterdagen in aantocht is de behoefte aan onderdak
groot, vooral in de moeilijk bereikbare dorpen die het hardst zijn getroffen. Naast goederen is er dus ook behoefte aan geld om de wederopbouw te ondersteunen.

Het programma op deze benefietavond zal een combinatie zijn van diverse voordrachten en optredens. Zoals bijvoorbeeld een voordracht van schrijver Abdelkader Benali, Imam Abdelslam Chakir en Dominee Harold Schorren, wethouder Faouzi Achbar, kunstenares Wissal. Muzikale voordrachten door Orvile Breeveld en de 12-jarige Christian Gilissen op piano. Hulpverlener Shabir Tairie die een aantal uur na de aardbeving aankwam zal zijn verhaal delen.

Bent u aanwezig om zo samen de handen ineen te slaan en de slachtoffers in Marokko te helpen?

Om aanwezig te zijn bij de benefietavond kunt u hier een ticket kopen voor de kleine bijdrage van 5 euro. De opbrengst van deze avond en ook van de kaartverkoop zal volledig worden gedoneerd aan stichting Sport Diversity Organization die zorgvuldig een lokale NGO selecteert voor de wederopbouw van de getroffen regio.

Voor extra donaties klik hier

Georganiseerd door Poppodium Annabel, Sport Diversity Organization en de stichting Laurenskerk

PROGRAMMA

19:00 uur. Inloop
19:30 aanvang avond met diverse sprekers en (muzikale) voordrachten
21:00 einde

Met medewerking van:
Burgemeester Aboutaleb; Wethouder Faouzi Achbar; Imam Abdelslam Chakir; dominee Harold Schorren; Shabir Tarif, Christian Gilissen (pioano); Kiyan Serroukh-fakhir; Orville Breedveld; Wissal Aziz, Jet Sol, ea.