DOE MEE

Acties

‘Hyperorgel Rotterdam’ vraagt een grote investering. De Stichting Grote of Sint Laurenskerk ontplooit activiteiten om de benodigde gelden bijeen te brengen. Er zijn er benefietconcerten, zoals de amateur orgelavonden en de Orgelmarathon. Daarnaast benadert de SGLK een groot aantal relaties, fondsen en sponsors. Een deel van deze acties heeft in 2022 plaatsgevonden. Voor 2023 zijn er nieuwe acties gepland, waaronder de actie ‘Adopteer een pijp!’ die nu loopt. Er is een speciaal Orgelfonds ingesteld.

Laurensorganist Hayo Boerema laat in de onderstaande video zien waarom restauratie niet langer kan wachten.

Donaties

Iedereen die bij wil dragen is natuurlijk van harte welkom! U kunt de acties blijven steunen door te doneren via onderstaande QR-code.


Klik op de QR code of scan de code met de Camera App op uw telefoon. Het is een betaalverzoek voor Orgelfonds Laurenskerk van € 25,00. Het bedrag kunt u zelf nog veranderen. Of u kunt een bedrag overmaken op het bankrekeningnummer
NL59 RABO 0129 0331 46 , t.n.v. Stichting Grote of Sint Laurenskerk inzake Orgelfonds.

De Stichting Grote of Sint Laurenskerk heeft een ANBI status.

Adopteer een orgelpijp

Niet meer weg te denken bij veel orgelprojecten is een actie om het publiek orgelpijpen te laten ‘kopen’. Zo ook bij ‘Hyperorgel Rotterdam’. Het is nu mogelijk één of meer van de ruim 7500 pijpen van het hoofdorgel te adopteren, via deze website.

Geldmeter

Hier kunt u zien hoeveel van het benodigde bedrag nog nodig is.

Stand op te halen bedrag

Programma

Kijk op onze concert- agenda voor diverse concerten, o.a. op het imposante Marcussen orgel.

Lees meer

Steun het project Hyperorgel Rotterdam

Adopteer een orgelpijp!

Lees meer

HET ORGEL IS EEN KLASSIEKE SOUNDMIXER ZONDER WEERGA