programma van de Laurenskerk

Wake Up Your Mind! “Hallo mijn naam is…”

Maandag 4 maart 2024 20:00 tot 21:30 uur
Serie: Overige concerten/activiteiten

Wake Up Your Mind! – met de short film ‘Hallo, mijn naam is..’

Natuurlijk is iedereen uniek en bestaan we uit een zee van verschillen.  Maar op wat voor manier zijn we eigenlijk hetzelfde? De short film ‘Hallo, mijn naam is..’ verkent precies dit: hoe mensen met een vluchtelingenachtergrond (en zonder) meer zijn dan alleen die achtergrond, en dat we – in de essentie – vaak heel veel dezelfde dingen voelen, dromen, willen en zijn.

Met het project Wake Up Your Mind! van Vluchtelingenwerk Nederland heeft een diverse groep jongeren over een periode van 6 maanden, getracht dit in beeld te brengen.

Op 4 maart vindt de première plaats van de film – en jij kunt daar natuurlijk bij zijn!
Meld je aan via de link of QR-code om zo een plekje te bemachtigen voor deze unieke ervaring in een van de mooiste locaties van Rotterdam: de Laurenskerk.
Koffie, thee en frisdrank worden verzorgd en, naast de filmvertoning, komen ook de makers van de film (en misschien wel jij ook) aan bod tijdens een interactieve panel talk.

DEELNEMERS GEZOCHT

Ben jij ook geïnteresseerd in andere culturen? Is het jouw missie om mensen met verschillende achtergronden te verbinden? In het kader van de Maatschappelijke Diensttijd (MDT), brengt het project Wake Up Your Mind! jongeren met een Nederlandse en vluchtelingachtergrond (17 – 30 jaar) samen om maatschappelijke impact te maken.

In maart begint er een nieuwe groep en we zijn nog op zoek naar deelnemers en verwelkomen iedereen die het leuk lijkt om met een groep samen te werken en leuke activiteiten te ondernemen.

Ook meedoen? Wake Up Your Mind! Rotterdam gaat 11 maart weer van start. Samen met een groep bepaal je welke activiteit je graag wilt organiseren. Dit kan van alles zijn, zolang het maar een link heeft met vluchtelingenwerk en een inclusieve samenleving. Voor meer informatie check je: https://bit.ly/WUYMRDAM