programma van de Laurenskerk

Kweektuin presented by Bank 15

Vrijdag 26 mei 20:00 uur
Serie: ConcertSerie: Orgel & Festival

Kweektuin Live presented by BANK 15
concert door Gaidaa, Cero Ismael & Artists in residence

Op de meeste iconische plek van Rotterdam | Kweektuin live.

De neo-soul sensatie Gaidaa. Zij brengt neo-soul zoals je het nog niet kent. Tijdens haar optreden in de Laurenskerk zal zij samen met met organist Hayo Boerema een special blend van tonen produceren. Dit belooft een unieke avond te worden.

Cero Ismael als support act. Ze noemden hem al de Nederlandse Frank Ocean en door zijn fluwelen elektronische sounds en emotionele stem zal je nog lang nagenieten.

Kweektuin Artist. Makers die schuren tegen een doorbraak en zeer getalenteerd zijn krijgen de kans om het podium te pakken. Support de makers van morgen.

KWEEKTUIN

BANK15 geeft talent de ruimte om te doen en te ervaren.  In de Laurenskerk is er ruimte voor de muzikale maker in samenwerking met experts.

Hier laten de makers van morgen hun skills horen en ervaren ze het moment in al haar uiterste. Gecombineerd met professionals bieden we een uniek moment voor de maker. Want niets wordt ooit echt tot het wordt ervaren.

We are creators.

Toegang vanaf € 12,50 (early bird) €17,50

Tickets

Adopteer een orgelpijp!

We renoveren ons grote Marcussenorgel en in het koor van de Laurenskerk bouwen we een pijporgel van de toekomst; een Hyperorgel!

Klik hier voor meer informatie