algemeen programma museum event locatie kerkdiensten
CONTACT ROUTE NIEUWSBRIEF
algemeen programma museum event locatie kerkdiensten
slideshow
Maesstede Catering

Maesstede Catering & de Laurenskerk zijn al jarenlang partners op het gebied van Catering.
Zo hebben wij al menig huwelijk, congres, concert en uitvaart voorzien van luxe hapjes, uiteenlopende buffetten en culinaire diners.

 

The sky is the limit bij Maesstede Catering!

Met oog voor detail en binnen ieders budget kunnen wij zowel zakelijke- als particuliere evenementen voorzien van culinaire invulling. Dankzij jarenlange en gedreven inzet van onze chefkok, die zijn kennis wist over te dragen aan een gemotiveerd team, zorgt Maesstede catering steeds weer voor feestelijke momenten.


Onze smaakvolle gerechten zijn met liefde bereid met verse topproducten van hoogstaande kwaliteit, waarbij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voorop staat. Duurzaamheid & Vakbekwaamheid gaan bij ons hand in hand. Daarom presenteren we alles met de grootste zorg tot in de details. Onze klanten laten genieten is immers ons doel.

 

Als organisator van totaalconcepten, denken wij, indien gewenst, vanaf het eerste idee met u mee.

Vanaf begin tot eind verzorgt Maesstede Catering vlekkeloos uw evenement zodat u gast bent op uw eigen evenement en heeft u tijd voor de dingen waar het echt om draait.

 

Bent u geraakt door onze formule?

Op uw uitnodiging komen we graag langs voor een kennismakingsgesprek. Wij kunnen dan onze eindeloze mogelijkheden tonen om vervolgens een vrijblijvend voorstel inclusief kostenindicatie voor u samen te stellen.

 

Bel 010- 404.60.60 of vul het contact formulier in op onze site: www.cateringoplocatie.nl en wij nemen contact met u op.

Gebouw
Expositie
Cultuur