algemeen programma museum event locatie kerkdiensten
CONTACT ROUTE NIEUWSBRIEF
algemeen programma museum event locatie kerkdiensten
slideshow
zaterdag 20 mei 2017, 22:00 uur tot 23:15 uur

Domestica Rotterdam: Sleeping Beauty
Toegang voorverkoop: € 70,- / € 60,-* (abonnement) € 20,- / € 17,50*; aan de deur: € 22,50 / € 20,-* (* = reductie)

Domestica Rotterdam presenteert de serie Lof & Lust in de Laurens: vier theatrale concerten over de schoonheid van muziek. 

Kom binnen, sluit je ogen en luister... 

Goldberg


Tussen de machtige pilaren van de Laurenskerk kust Domestica de slapende schoonheid wakker van eeuwenoude muziek. Met bekende en onbekende muziek uit de middeleeuwen, renaissance en barok. 

Om 22.00 uur zijn de volledige Goldbervariaties van J.S. Bach te horen. Dit concert wordt voorafgegaan door een 'walking dinner' met muzikale intermezzi van zangstudenten van Codarts om 20.30 uur.


gast: actrice José Kujipers
dirigent Wim Steinmann, tekst Erik-Ward Geerlings, regie Elsina Jansen, lichtontwerp Paul van Laak, repertoirekeuze Eelco Beinema.
 


met muziek van Johann Sebastian Bach (De Goldbergvariaties)


Lof & Lust in de Laurens is een samenwerking van
 Domestica Rotterdam en de Laurenskerk Rotterdam m.m.v. het Prinses Christina Concours. Duur concerten: ca. 75 minuten. Na afloop is er gelegenheid om met de musici na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. 

Koop nu uw kaarten online.


Bij dit laatste concert vindt vanaf 20.30 uur een walking diner plaats met muzikale intermezzi van zangstudententen van Codarts. Voor het dinner kunt apart kaarten reserveren (€ 22,50 in de online voorverkoop, excl. servicekosten).

Koop nu uw kaarten online.

 


terug
AGENDA
DI 25 APROrgelpauzencert DI 02 MEIOrgelpauzeconcert DO 11 MEIDiabolus in musica - Voor de paus in Avi.. ZO 14 MEIMoederdagconcert DI 16 MEIOrgelpauzeconcert ZA 20 MEIDomestica Rotterdam: Sleeping Beauty DI 23 MEIOrgelpauzeconcert DI 30 MEIOrgelpauzeconcert DI 06 JUNOrgelpauzeconcert ZO 11 JUNPremière!
Gebouw
Expositie
Verhuur