algemeen programma museum event locatie kerkdiensten
CONTACT ROUTE NIEUWSBRIEF
algemeen programma museum event locatie kerkdiensten
slideshow
Organs United
Organs United verenigt twee orgels in een concertserie: de fenomenale instrumenten in de Laurenskerk en de Grote zaal van Doelen. Ze worden niet alleen tot klinken gebracht door hun vaste bespelers, Hayo Boerema respectievelijk Geert Bierling, maar ook door tal van binnen- en buitenlandse gastorganisten.

Deze musici weten wel raad met orgelmanualen en -pedalen. Het zijn meesters in het uitvoeren van muziek voor handen én voeten. Laat u meevoeren, verwonderen, overdonderen, stil worden, in vuur en vlam zetten, verrijken. Op zaterdagmiddag in de Doelen en op zondagmiddag in de Laurenskerk, en alle concerten zijn nog gratis toegankelijk ook! De concerten duren een uur en zijn zonder pauze.

Deze serie komt tot stand i.s.m. De Doelen. De concerten in de Doelen vindt u op www.dedoelen.nl file not found
AGENDA
ZA 24 JUNOpera classics DI 27 JUNOrgelpauzeconcert DI 04 JULZomermarktconcert VR 07 JULTorenjukebox op het Grotekerkplein ZA 08 JULHet Orgel Trio North Sea Round Town DI 11 JULZomermarktconcert VR 14 JULAmateurorgelavond en Torenbeklimmingen ZA 15 JULZaterdagmiddagconcert DI 18 JULZomermarktconcert VR 21 JULTorenjukebox op het Grotekerkplein
Gebouw
Expositie
Verhuur