algemeen programma museum event locatie kerkdiensten
CONTACT ROUTE NIEUWSBRIEF
algemeen programma museum event locatie kerkdiensten
slideshow
Kerk, Kroeg, Kasteel

Authentieke instrumenten klinken het mooist in de monumentale Laurenskerk. Fluit, trombone, vedel, viola d’amore, theorbe en slagwerk mengen zich op overweldigende wijze met zangstemmen. Met trots presenteren wij u op een vijftal (inter)nationale gerenommeerde ensembles die dit seizoen voor u concerteren. Voorafgaand aan elk concert zijn er korte ontmoetingen met enkele ensembleleden, die wat vertellen over hun instrumenten en ze ook laten horen. Na afloop is er onder het genot van een drankje na te praten met de musici.

Kaartverkoop
Normale prijs € 32
t/m 26 jaar of CJP € 10

3 februari 
Normale prijs € 35
t/m 26 jaar of CJP € 10

www.dedoelen.nl

Oktober 2017
vrijdag 13 oktober 2017, 20:30 uur
Oude muziek - Capella de la Torre & RIAS Kammerchor Oude muziek - Capella de la Torre & RIAS Kammerchor
Tijdens het eerste concert in de serie Oude muziek nodigden wij de grootse Luther-productie van het RIAS Kammerchor en Capella de la Torre uit. Het jaar 2017 is immers een Luther-gedenkjaar: deze maand 500 jaar geleden kwam Maarten Luther met zijn 95 stellingen op de proppen, hetgeen geldt als de geboorte van het protestantisme.
December 2017
maandag 4 december 2017, 20:30 uur
Oude muziek - Sollazzo Ensemble Oude muziek - Sollazzo Ensemble
Met het concertprogramma van het jonge Sollazzo Ensemble waant u zich in Florence in de veertiende eeuw, toen de stad groeide en bloeide op het gebied van onder meer architectuur, literatuur en muziek.
Februari 2018
zaterdag 3 februari 2018, 20:30 uur
Oude muziek - Huelgas ensemble Oude muziek - Huelgas ensemble
Verbijstering en verrukking, dat is wat de concerten van het Huelgas Ensembles uit België gewoonlijk veroorzaken. Verbijstering door de ‘nieuwe’ klanken van oeroude muziek. Verrukking door de buitengewone helderheid van de zang.

dinsdag 27 februari 2018, 20:30 uur
Oude muziek - Hathor Consort Oude muziek - Hathor Consort
Het Hathor Consort neemt u – met werken van componisten als Alfonso Ferrabosco (de oudere en de jongere), Thomas Lupo, Orlando Gibbons en John Coprario – mee naar de gouden eeuw van de Engelse consortmuziek.
April 2018
maandag 16 april 2018, 20:30 uur
Oude muziek - Camerata Trajectina Oude muziek - Camerata Trajectina
In 2018 is het vierhonderd jaar geleden dat Gerbrand Adriaenszoon Bredero overleed, een dichter en toneelschrijver uit Amsterdam, wiens werken tot ons cultureel erfgoed behoren. Camerata Trajectina schotelt u een bont Bredero-menu voor.
AGENDA
DI 19 SEPOrgelpauzeconcert WO 20 SEPDomestica Rotterdam - Vrienden DI 26 SEPOrgelpauzeconcert ZA 30 SEPRotterdamse Dag DI 03 OKTOrgelpauzeconcert DI 03 OKTStemtovenaars - The Bach Choir London ZA 07 OKTOrgans United - Olivier Latry DI 10 OKTOrgelpauzeconcert DO 12 OKTRed sofa - Residentie orkest & Ralph van.. VR 13 OKTOude muziek - Capella de la Torre & RIAS..
Gebouw
Expositie
Verhuur