algemeen programma museum event locatie kerkdiensten
algemeen programma museum event locatie kerkdiensten
slideshow
Vriend(in) worden?

Wilt u ook een bijdrage leveren aan het behoud van dit unieke monument voor Rotterdam en het mede mogelijk maken dat de Laurenskerk een actieve en bijzondere rol in Rotterdam blijft spelen?
Voor een minimaal bedrag van € 25,- per jaar bent u al lid van de Vereniging van Vrienden van de Grote of Sint Laurenskerk. Ook kunt u een partnerlidmaatschap afsluiten. De minimale bijdrage hiervoor is €10,-.
 

Hoe wordt u lid?
U kunt lid worden door de folder 'Vrienden van de Laurenskerk' in te vullen (verkrijgbaar in de kerk), aan de kassa van de Laurenskerk. Ook online kunt u zich aanmelden als vriend(in). Dit kan via onderstaand inschrijvingsformulier. 


Uw voordelen

Als welkomstgeschenk ontvangen nieuwe leden de CD 'Monumentale Klanken voor Vrienden'! 
Leden ontvangen reductie op activiteiten georganiseerd door de Stichting Laurenskerk en minimaal één keer per jaar vindt er een speciale ‘vriendenactiviteit’ plaats. Daarnaast hebben vrienden gratis toegang tot de tentoonstelling met gebruik van audioguide. Dit allemaal op vertoon van uw persoonlijke vriendenpas, die u ontvangt nadat uw eerste bijdrage binnen is.

Leden ontvangen 4 à 5 keer per jaar de activiteitenagenda van de Laurenskerk en min. 3 keer per jaar de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief vindt u wetenswaardigheden over de Vereniging, aanbiedingen en de onvolprezen bijdrages van onze 'geschiedkundige' dr. J. Wereldsma, die het verleden van de Laurenskerk op boeiende wijze belicht.


Gebouw
Expositie
Verhuur