algemeen programma museum event locatie kerkdiensten
algemeen programma museum event locatie kerkdiensten
slideshow
Koffiebar
Voor een kopje koffie of thee kunt u ook terecht in de Laurenskerk. Naast een bezoek aan de kerk voor de tentoonstelling, een dienst of concert, is de koffiebar een prettige plek om even lekker bij te komen. De horecamedewerkers zijn er voor u om uw bestelling aan te nemen en te verzorgen.


Het café is ook zeer geschikt voor een lunch of diner met een select gezelschap. Hiervoor dient u vooraf contact op te nemen met info@laurenskerkrotterdam.nl / 010- 413 14 94.


Stichting Laurenskerk wil een bijdrage leveren aan de duurzaamheid en kiest daarom voor biologisch afbreekbare wegwerpproducten. Biological Solutions helpt ons hier bij. 

Ook de koffie, thee en veel andere producten in onze koffiebar en shop zijn van Fair Trade.

 

Shop
In de kleine shop van de Laurenskerk is een gevarieerd aanbod van ansichtkaarten, cd’s, wereldwinkel, Fair Trade en andere artikelen. Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan boeken die gaan over de Laurenskerk en haar stad Rotterdam. Klik hier als u meer wilt lezen over de literatuur in onze shop. U bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. De kassamedewerker is er voor u om u te helpen.

Gebouw
Expositie
Verhuur