algemeen programma museum event locatie kerkdiensten
algemeen programma museum event locatie kerkdiensten
slideshow
Welkom op de website van De Laurenskerk

De Laurenskerk, het enige monument uit de middeleeuwen in Rotterdam, is in het afgelopen decennium in toenemende mate een multifunctionele ruimte geworden waar plaats is voor concerten, symposia, feesten, bedrijfspresentaties, beurzen en natuurlijk is er in deze Rotterdamse erfgoedlocatie een plek voor de permanente tentoonstelling en kerkdiensten.

Vacature account manager sales en office manager
Vacature account manager sales en office manager

De Stichting Grote of Sint-Laurenskerk is verantwoordelijk voor het in stand houden van de Laurenskerk als (rijks)monument en biedt een eigen culturele programmering toegespitst op podiumproducties en op cultureel erfgoed door middel van een museale inrichting. Op zon- en feestdagen is de kerk in gebruik door de Hervormde Gemeente voor het houden van diensten. Daarnaast is de Laurenskerk te huren voor evenementen op commerciële basis die noodzakelijk zijn om voldoende middelen te genereren om de doelstellingen van de stichting te behalen.
Ter ondersteuning van het team zijn wij op zoek naar een office manager en een accountmanager sales (tijdelijk). Klik hier voor de vacatureteksten.  


Onthulling nieuwe ramen Laurenskerk
Onthulling nieuwe ramen Laurenskerk Begin maart werden twee gebrandschilderde ramen op spectaculaire wijze onthuld in de Laurenskerk. De ontwerpen doken een aantal jaar geleden op uit de nalatenschap van de kunstenares die de ramen in de jaren 50 had ontworpen. Om onduidelijke is er jaren geleden besloten slechts 1 raam van het drieluik te realiseren. Na de vondst van de schetsontwerpen is besloten met behulp van fondsenwerving de overige twee ramen ook te laten maken, waarmee de restauratie van de Laurenskerk na vele jaren eindelijk voltooid is.Torenjukebox - vraag je favoriete nummer aan
Torenjukebox - vraag je favoriete nummer aan Heb jij altijd al jouw favoriete nummer luid en duidelijk in Rotterdam willen horen? Dat kan! Richard de Waardt (33) is beiaardier van het eeuwenoude carillon van de Laurenskerk en speelt elke zaterdag van 13:00 tot 14:00 verzoeknummers. (vanaf 26 mrt t/m 31 juli) 

Heb jij een favoriet nummer dat hij voor jou kan spelen? Vraag je favoriete nummer aan. 
Gebouw
Expositie
Verhuur