algemeen programma museum event locatie kerkdiensten
algemeen programma museum event locatie kerkdiensten
slideshow
Welkom op de website van De Laurenskerk

De Laurenskerk, het enige monument uit de middeleeuwen in Rotterdam, is in het afgelopen decennium in toenemende mate een multifunctionele ruimte geworden waar plaats is voor concerten, symposia, feesten, bedrijfspresentaties, beurzen en natuurlijk is er in deze Rotterdamse erfgoedlocatie een plek voor de permanente tentoonstelling en kerkdiensten.

Moederdagconcert een weekje uitgesteld
Moederdagconcert een weekje uitgesteld In verband met de verwachte drukte in de stad op zondag 14 mei en daardoor mogelijk de moeilijke bereikbaarheid van de Laurenskerk is er besloten om het moederdagconcert een weekje uit te stellen. Het Organs United concert door Petra Veenswijk zal plaats gaan vinden op zondag 21 mei om 15:00 uur. Zij zal dan het programma spelen zoals eerder is gecommuniceerd. Wij hopen u dan alsnog te mogen verwelkomen.

Vacature account manager sales en office manager
Vacature account manager sales en office manager

De Stichting Grote of Sint-Laurenskerk is verantwoordelijk voor het in stand houden van de Laurenskerk als (rijks)monument en biedt een eigen culturele programmering toegespitst op podiumproducties en op cultureel erfgoed door middel van een museale inrichting. Op zon- en feestdagen is de kerk in gebruik door de Hervormde Gemeente voor het houden van diensten. Daarnaast is de Laurenskerk te huren voor evenementen op commerciële basis die noodzakelijk zijn om voldoende middelen te genereren om de doelstellingen van de stichting te behalen.
Ter ondersteuning van het team zijn wij op zoek naar een office manager en een accountmanager sales (tijdelijk). Klik hier voor de vacatureteksten.  

Gebouw
Expositie
Verhuur